Praktisk informasjon

Konferansested

Alt faglig program foregår på universitetsområdet i Breivika. Hotellene ligger i sentrum, og det er gode bussforbindelser til konferansestedet. Mer informasjon om kollektiv transport mellom flyplass, sentrum og campus kommer.


Påmeldingsfrist, konferanseavgift og konferansemiddag

På grunn av lang tids usikkerhet om hvorvidt konferansen kunne arrangeres fysisk eller ikke, har vi vært nødt til å utsette påmeldings- og betalingsfristen. Fristen var opprinnelig fredag 22. oktober, men for etternølere er det mulig å registrere seg seinest mandag 25. oktober.

Konferanseavgiften betales samtidig som man melder seg på konferansen. Den dekker blant annet lunsj for to dager (torsdag og fredag), kaffe/te og pausemat. Avgiften er på kr 1000 for ordinære deltakere og kr 500 for ph.d.-stipendiater og masterstudenter.

Ved påmelding er det også mulig å melde seg på og betale for konferansemiddag. Middagen blir arrangert om kvelden torsdag 25. november på restauranten Skirri som ligger nede i havna i Tromsø sentrum. Prisen på kr 600 dekker aperitif samt et treretters måltid. Drikke til maten må deltakerne betale selv.

Registreringa til konferansen er nå stengt.

Overnatting

Vi har ikke inngått avtale med noe enkelthotell. Hotellkapasiteten i Tromsø er inntil videre god i tidsrommet for konferansen, og konferansedeltakere får UHR-pris på en rekke hoteller i byen, eksempelvis hos kjedene Thon, Scandic og Nordic Choice Hotels.

Populære hoteller i øvre prissjikt er Clarion Hotel The Edge og Scandic Ishavshotell. På Clarion Collection Hotel With får man kveldsmat inkludert i romprisen, mens Comfort Hotel Xpress Tromsø og Thon Hotel Tromsø begge er sentralt plasserte og rimeligere alternativer.

På grunn av gjenåpninga kan hotellene fylles raskt, og vi oppfordrer konferansedeltakerne til å bestille hotellrom så raskt som mulig.