Anne Husebekk,
Anne Katrine Normann,
Silje Elde,
Else Kristine Welde
:
Dette må til for at Norge skal bli klar for banebrytende innovasjon til havs.
Teknisk Ukeblad 2023
Silje Elde,
Patrick Berg Sørdahl,
Marianne Svorken,
Thomas Nyrud,
Céline Boéchat,
Cheryl Marie Cordeiro
et al.:
Mapping the local-global wine chain from Europe to China:
Towards shared standards and benchmarks in wine traceability and authenticity
Gøril Voldnes,
Silje Elde
:
Markedstilgang til det kinesiske markedet - En studie av muligheter og utfordringer for handel med Kina og inngang til kinesisk netthandel
Patrick Berg Sørdahl,
Silje Elde,
Marianne Svorken
:
Hva er matkriminalitet, og hvordan påvirker det deg? Matsvindel foregår på flere måter enn du tror
Fra fjord til bord - Blogg - forskning.no 07. marzo 2019
David Natcher,
Yang Yang,
Jill Hobbs,
Kristin Beate Hansen,
Florent Govaerts,
Silje Elde
et al.:
The Arctic as a Food Producing Region. Final Project Report Prepared for the Arctic Council’s Sustainable Development Working Group
2019
Gøril Voldnes,
Silje Elde
:
Ingen skrupler for matsvindel i Kina
Silje Elde,
Ingrid Kvalvik,
Bjørg Helen Nøstvold,
Rune Rødbotten,
Sigridur Dalmannsdottir,
Hilde Halland
et al.:
The Arctic as a Food Producing Region. Phase 1: Current status in five Arctic countries
Marianne Svorken,
Patrick Berg Sørdahl,
Silje Elde
:
Identifying fraud through mass balancing – is it possible?
A study of a mixed-method approach in the Norwegian cod fishery
Silje Elde,
Marianne Svorken,
Patrick Berg Sørdahl
:
Om rykter, usikkerhet og ulovlig fiske. (Publisert på nettavisene til itromsø.no - debatt, nordlys.no - Nordnorsk debatt og Fiskeribladet.no - fiskeridebatt)
Nordlys 17. octubre 2018
Patrick Berg Sørdahl,
Marianne Svorken,
Silje Elde
:
Identifying discrepancies in registrations within the supply chain - a study from the cod fisheries in Norway
2018
Patrick Berg Sørdahl,
Marianne Svorken,
Silje Elde
:
Registration-based analysis to detect discrepancies in the food supply chain
2018
Patrick Berg Sørdahl,
Marianne Svorken,
Silje Elde,
Petter Olsen
:
Food integrity – Overall challenges and standards
2017