Deltidsjobb som vekter i PSS Securtias

Lenke: Klikk her
Ansvarlig: Trude Kvarekvål
Studiested: Narvik

Er du på jakt etter en utfordrende deltidsjobb i en spennende bransje? Da kan en deltidsjobb som vekter i PSS Securitas være den perfekte deltidsjobben for deg. 

PSS Securitas er Norges største leverandør av godkjente ordensvakter og vektere til utelivsbransjen. Vi leverer også skjenkevakter til konserter og arrangementer over hele landet. Nå opplever vi en fantastisk vekst og søker derfor etter flere kandidater som ønsker å jobbe som vekter. 

Vi ønsker gjerne at du har fullført vekterutdannelse, men tilbyr gjerne vekterkurs som aktuelle kandidater uten vekterutdannelse. Du må ha plettfri vandel, beherske norsk flytende (muntlig og skriftlig), god psykisk og fysisk helse, og nødvendig modenhet og personlig egenthet som kreves av en ordensvakt. 

For mer informasjon om PSS Securitas og stillingen i Narvik, besøk www.pss-securitas.no / www.pssfamilien.no. For spørsmål, ta kontakt med kvarekvaal@pss-securitas.no. 

Del gjerne informasjon til venner som bor andre steder som Alta, Hammerfest, Bodø, Tromsø eller Mo i Rana. Vi har ledige stillinger der også. Mer informasjon om disse stillingene finner dere her: www.pssfamilien.no. 

 


Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne