Guest researcher seeking housing for two July-August

Ansvarlig: Erica Kowsz
Studiested: Tromsø

Jeg er amerikansk gjesteforsker ved UiT som søker leilighet til sommeren (juli og august). Jeg trenger bolig som passer for to personer (jeg og min samboer) med god bussforbindelse til universitetet. Hvis du har en slik bolig til leie, ta gjerne kontakt. :-)

---------------------

I am an American guest researcher here in Tromsø with my partner for most of 2019. We are currently renting an apartment from a professor at the university who is away on research, but she will be returning in June, so we somewhere to stay for July and August before before we move back to the U.S. on August 31.

Do you have a small apartment suitable for two people with good bus access to Tromsø and the university? Please don't hesistate to get in touch!

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne