Fadderordningen ved UiT Norges arktiske universitet

Hver høst står engasjerte faddere klar til å ta imot nye studenter når studieåret sparkes i gang med fadderuka i midten av august. Fadderne gjør sitt beste for at du som ny student skal få et nettverk og bli kjent med byen, studiemiljøet og studenttilværelsen.Fadderne er erfarne studenter som ønsker å være med å gi deg en best mulig start på studietiden, og målet med fadderuka er å gi nye studenter en best mulig velkomst med et variert og spennende program og en god mottakelse. 

Registrering og mer info for deg som ny student

For å bli med på fadderordningen må du registrere deg for å bli tildelt en fadder ved studiestart. Les mer om fadderordningen for ditt studiested her:

Alta: Hold deg oppdatert på fadderuka i Alta ved å følge med på Facebook-siden.

 

Harstad: Fadderordningen ved UiT i Harstad kalles Oppstarten, få informasjon og registrer deg på nettsiden. Hold deg oppdatert på program gjennom Oppstartens Facebook-side.  

 

Narvik: Informasjon om arrangementer og aktiviteter finnes på fadderordningen.no og på deres Facebookside. Inndeling av faddergrupper skjer ved studiestart 13. august.

 

Tromsø: DebutUKA er fadderordninga ved UiT i Tromsø. For å bli tildelt faddergruppe i DebutUKA må du registrere deg her. Oppdater deg på programmet ved å følge DebutUKA i Tromsø på Facebook.

 

August blir fylt med god stemning og mengder av arrangement og aktiviteter for alle og enhver. Det blir magiske konserter, sosiale sammenkomster, idrettsturneringer, inspirerende foredrag, storslåtte naturopplevelser og mengder av hjernetrim og hjerneføde av både den relevante og irrelevante typen. Alt for å gi deg en uforglemmelig og minnerik start på studietiden.

 Page administrator: Stine-Marie Andreassen
Last updated: 01.08.2019 09:43